Antonio Mazzeo

Antonio Mazzeo

Ultrarunner / extreem marathon loper

"Ik, als een sportarts, ben erg sceptisch.  Ik werd ingelicht over dit materiaal, en ik wilde het wel 24 uur proberen. Ik had een ongeluk gehad en een trauma opgelopen op het thoracale niveau. Met het t-shirt met de stof Nexus, inclusief mijn breuken, rende ik de 120 km, hoewel het nog niet over was, was dit een ongelofelijke prestatie en voelde het gewoon goed. Bij een andere gelegenheid heb ik in dit geval mijn gebruikelijke supplementen in de bidon sok van de stof Nexus gestopt. Supplementen met de bidon sok van Nexus ES produceren betere effecten. Vanaf dat moment heb ik altijd het shirt van Nexus ES aan en gebruik altijd de bidon sok. "

Mazzeo heeft de grote effectiviteit van Photonizer 4- 14 aan den lijve ondervonden, in het laatste jaar van de activiteiten en wedstrijden en blijft het altijd gebruiken.


BIOGRAFIE:

Mazzeo is een sportarts en verantwoordelijk voor het anti-doping beleid voor de regio Lombardije, loopt met kleding en gebruikt de Photonizer van VIVITEX gemaakt met de exclusieve Nexus ES vezel. Deze vezel heeft een jarenlange reeks van experimenteren genoten m.b.t. de goede verdamping van zweet en het vasthouden van lichaamswarmte. Mazzeo bedekt zijn drinkfles en zijn supplementen met de Photonizer 4-14, de nieuwe exclusieve Photonizer coating die een betere celstofwisseling toelaat, met een optimale opname van voedingsstoffen en efficiënter afvoeren van afvalstoffen.