Paarden

  • Infra red photo of a Horse before Nexus ES
    Infrarode foto's van een paard zonder Nexus ES

Prachtige Infrarode Paardendeken voorzien van het Nexus Energy Source materiaal waardoor het paard sneller hersteld na een training of wedstrijd. Dit komt doordat de doorbloeding veel beter zal zijn alsmede de waterbalans. Het Paard verliest tot 30% minder intracellulair water waardoor het Paard meer kracht behoudt en minder last van kramp zal krijgen. Wanneer de Infrarode Paardendeken een paar uur VOOR de wedstrijd of training wordt gebruikt zal het resultaat optimaal zijn. U zult ook zien dat het Paard veel rustiger en ontspannen is/wordt waardoor het nog beter zal presteren. Ook worden de goede voedingstoffen beter naar de cellen getransporteerd en de afvalstoffen beter afgevoerd worden. Hierdoor hersteld het sneller, zal meer spiermassa en minder vetmassa opbouwen. En dan zit je in een cirkel van prestatieverbetering en meer welzijn voor het paard.  
Klik HIER om alle voordelen van de infrarode paardendeken te lezen.

Bestel de infrarode paardendeken nu !

Een sterke, lichtgewicht, scheenbeschermer met het Nexus ES materiaal erin verwerkt waardoor de blessure tot 30% sneller hersteld en er tot 60% minder pijn optreedt. Ook is de wondgenezing ook veel mooier en zal vochtophoping snel verminderen. Meestal is na 3 uur alle vocht in het been al verdwenen en kan het paard weer probleemloos ingezet worden. Bestel de infrarode scheenbeschermer nu door hier te klikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op deze 3 foto's zien wij een een infrarood foto van een paard die 30 minuten Nexus Energy Source aan zijn linkerkant heeft gehad. U kunt zien dat de doorbloeding na 30 minuten al veel beter is en dat u kunt aannemen dat het Paard na 30 minuten aan het herstellen is. Het zal beter uitgerust zijn, rustiger worden, de vochtbalans zal zich goed herstellen zodat het paard daarna beter belastbaar zal zijn. Bestel nu door hier te klikken.