Reviews NL

Al deze reviews zijn verzameld van onze website waar de gebruikers de resultaten vermeldden.
Wanneer u op de foto's klikt gaat u direct naar onze webshop en kunt u de originele gebruikerservaring van de klant lezen.

Infrarode Stoelkussen

2015-07-23 13.21.03

I am an accountant and 90% of my working time (8 hours) I am in the office working on my desktop. During the last year I had being some problems because of the sitting a lot. I have pain sense in my breech and legs and it is too difficult to stand with it a whole day. I have to stand every hour to walk a little bit, to change position for better blood circulation. I changed my chair 3 time but it helped only for several days. Now I have been using Nexus seat during 1.5 month. The first 20-25 days I felt that the pain did not get stronger and I had to stand only 1-2 time in a day, I did not change my chair and now I feel only light pain sense that disturb me even not a whole day. I will keep watching on my feeling linked with this problem. The products really helped me and I would like thanks people who offered me too have it. I would like to purchase more products of Nexus manufacturer.

Top Dek Nexus Energy Fiber

Matras Nexus ES
Slaap nu een half jaar op op het topdek van jullie. Had het topdek erop gedaan om s’morgens wat beter uitgeslapen te zijn, en dat was ook zo! Maar merk ook dat ik na een nacht slapen beter herstel van het sporten, bedoel van de spierpijn van het sporten. Ik was gewend dat met het ouder worden ik langer last van spierpijn bleef houden maar dat hoeft dus niet. Ik heb ook het gevoel dat ik sneller herstel van kleine blessures…… ben erg tevreden!! Dus nu de winter komt ga ik ook een paar sokken en een t shirt proberen!! (en wie weet wat nog meer) ……

Dames T-Shirt ( + daarna matras, kussensloop, kousen )

5910_Vivitex_T-shirt__dame__hvit__str._S_M_medium
Wij vrouw 60 jaar, en man 58 zijn sinds kort met de produkten van de Nexus Energy Source vezels
vertegenwoordigd in de Benelux door John Kruithof, in contact gekomen.

Bij toeval kwamen wij met elkaar in gesprek, en ging het alleen maar over zijn produkten.

We raakten overtuigd, en plaatsten onze eerste bestelling.

Wij zijn allebei “gezegend” met een broze gezondheid, dit ondanks onze leeftijd.
Zij COPD, en hartinfarct gehad, etalagebenen, en chronische slijm ophoping in de holtes,
hij; MS.

Dus wij beiden dachten, PROBEREN.

Wij gebruiken nu beiden de matrastopper, kussenslopen, T shirts, en kousen van Nexus Energy Source vezels

Goedgelovig zijn wij beiden niet, maar wat een resultaat tot nu toe !
Meer lucht, fitter, meer energie, minder up-downs !

In een 2 e ontmoeting met John Kruithof hebben we enkele artikelen completer gemaakt voor ons beiden,
waaronder de nek band voor mijn vrouw.
Behalve de aller aardigste persoon John Kruithof , zijn wij zeer te spreken over de resultaten die tot nu toe behaald zijn.

John is nog niet van ons af.!

Kniekousen

5446_Vivitex_kousen_hoog_zwart_man

Ik heb de kniekousen nu 1 jaar en ben bijna helemaal van mijn eczeem af. 20 jaar hormoonzalf gesmeerd wat niet hielp. Na een maand werd het al een stuk beter en nu is het bijna helemaal weg. Geen jeuk meer. Heerlijk. Ook zijn mijn spataderen mooier geworden en tonen veel minder. De bloedvaten zijn beter doorbloed en ik heb heerlijk aangename warmere voeten. Ik moet binnenkort weer even 1 paar bestellen want ik heb ze dag en nacht aan.

Marcel K.

T-Shirt, sokken, lange broek

5462_Vivitex_Ankelsokker-hvit-str.36-40_small5910_Vivitex_T-shirt__dame__hvit__str._S_M_mediumlange broek vivitex

Door mijn gezondheidsklachten (fybromyalgie en dystrofie) heb ik van John een T-shirt, een broek en sokken gekocht. Dat had ik veel eerder moeten weten. De kleding voelt niet alleen heerlijk aan mijn lichaam maar mijn spier- en gewrichtsklachten zijn ook veel minder geworden. En ik slaap ook veel beter waardoor ik mij veel meer uitgerust voel. John, bedankt! Anderen mogen dat van mij weten want het leven is een stuk aangenamer met minder pijn!

Elleboog band

5320_Vivitex_Albue_Kne__hvit__str._1_small

Al ongeveer 2 maand loop ik met een vervelende Elleboog blessure, door de fysio was de diagnose gesteld dat ik een tennis Elleboog zou hebben, na aanraden van John Kruithof draag ik nu 3 dagen een Elleboog Band en de pijn is nu al voor 70% vermindert. de 1e dag straalde de pijn door naar mijn hand, de 2e dag voelde mijn arm zwaar aan alsof ik veel spierpijn had. Nu de 3e dag voel ik dat de pijn stukken vermindert is. Het zware gevoel is weg en de stekende pijn die ik hiervoor gedurende de dag voelde is vermindert. Ik ben erg tevreden over het dragen van dit product de Elleboog Band.

Rug / Heupband

man zwart compleet vingerhandschoen thight rug heup elleboog

Had al enige tijd last van m’n heup. Dankzij Nexus energy fiber was ik binnen een aantal minuten pijnloos. Heb de stof de hele dag gedragen. S’ avonds, na het uitdoen weer hele lichte pijn. Dit verdween in de loop van de avond. Heb geen last meer gehad. Kortom: Dit is een superproduct. Een echte aanrader voor mensen met bv een heupblessure zoals ik. Marc J.

Kussensloop

kussen

Slaap na paar dagen gebruik stuk dieper. Moet sinds jaren de wekker weer zetten. Ben er erg blij mee. Frank S.

Vingerhandschoen

5666_Vivitex_Fingervante_-_sort_-_1_stk._str._S_small

Ik heb reumatoïde artritis en heb vaak opgezwollen onderarmen en weinig kracht in m’n handen. Mijn zoon gaf me navadvies door de heer Kruithof de vingerloze handschoentjes die over m’n polsen vallen. Na een halve dag en 1 nacht dragen waren de armen niet meer dik en kon ik m’n mixer weer vasthouden; ik ben een fervent taartenbakker. Dankjewel voor het goede advies! 

Rugband

man zwart compleet vingerhandschoen thight rug heup elleboog

Als bureauwerker al jaren last van de rug. Na een tip vanuit de lokale sportschool een rugband aangeschaft. Met de band om en aansluitend ook ’s nachts gaat het een stuk beter. Sinds vorige week voor paar dagen ‘proberen’ uitgeleend aan m’n schoonvader die in de bouw werkt. Ik ben bang dat ik een nieuwe moet bestellen. Prima product, maar pas op met uitlenen!