Sergio Holliday

Sergio Holliday

Roller Skiën en Langlaufen

"Ik heb de beste resultaten en  herstel beter.  Met Nexus ES, orthopedische kleding, Heb ik de speciale pols en elleboogbanden gedragen voor mijn geblesseerde polsen en ellebogen ( ontsteking ) en die hebben deze gezondheidsproblemen als gevolg van de intensieve ski-races snel opgelost. Ook wanneer ik Nexus ES draag in het dagelijks leven en in de vrije tijd, is het herstel sneller, de spieren meer ontspannen en de kwaliteit van de training beter ".

"Ik ondervond beter herstel en betere resultaten. Op dit moment, na de eerste zes races, sta ik 2e in de totale World Cup "

Sergio Holliday (San Giovanni Bianco, 7 augustus 1978) is een Italiaanse cross-country skiër en ski-roller.

 

BIOGRAFIE:

Carrière in biatlon 
in de Europa Cup begon in 1999 in de uitoefening van Champex-Lac, eindigde 40ste plaats, en won de eerste podium in 2006 in de sprint Ridnauntal (3e); zijn beste finish in het continentale circuit was de 2e plaats in de sprint van Martell in 2006. In begon de World Cup in het seizoen 2000-2001 in de uitoefening van Oberhof, eindigde 59ste plaats. Tijdens zijn carrière won hij drie klasseringen in de top tien, met twee zevende plaatsen in het relais in 2005 (in Oberhof en San Sicario) als de beste resultaten. In de internationale arena heeft de bronzen medaille veroverd in het relais op het EK in 2001, speelde in de Haute Maurienne ; totaal nam deel aan vier edities van de Europeanen (2001, 2002, 2003 en 2004) en een WK Hochfilzen 2005 (45e in het individu). Hij beëindigde zijn carrière in biatlon met zijn unieke Olympische deelname, in de sprint race in Turijn in 2006, die was 66 °. werk in cross country in de afgelopen jaren is bijna altijd kwam in de top tien in een crescendo die hem ertoe bracht om te winnen het WK Marathon CUP seizoen 2013-2014 ROLLERSKI In de zomer Sergio is gewijd aan rolski's, de sport waar het goed doet in de wereld met de nationale ploeg en consequent aan de top in de Italiaanse kampioenschappen.