Toepassingen

(Top) Sport

Al vele jaren succesvol toegepast en gebruikt in de (top) sport. De pluspunten van de infrarode kleding en het aangename comfort hebben bijgedragen tot het succes van dit materiaal. Veel gebruikt in Italië, Noorwegen en Engeland. Nu voor het eerst in Nederland.

Pijn / Blessures

Wetenschappelijk bewezen dat de pijn in de eerste 3 dagen 25% afnam en daarna toenam tot 60%. Dat komt door de betere doorbloeding en een verhoogd zuurstofgehalte in de cellen. Betere heling en minder littekenweefsel.

Paardensport

Onze horse cover zorgt voor een optimaal herstel van uw paard. Alle contactpunten met het zadel en de impact van het rijden worden door deze cover weer goed doorbloed zodat het paard heel snel hersteld en zich prettig voelt. Ook hebben wij scheenbanden met de Nexus ES technologie.

Huisdieren

Onze honden en katten mat is ideaal wanneer uw huisdier pijnlijke gewrichten heeft. Het infrarood signaal zorgt voor een betere doorbloeding zodat uw hond of kat weer soepel opstaat en wegrent. Ziet eruit als een heerlijke uitnodigende matras.

Medisch

Op veel vlakken toepasbaar in de medische wereld. Bestrijding pijn na operaties, versnelde wondgenezing, activatie bloedsomloop bij slecht functionerende bloedvaten, op de longafdeling bij benauwdheid.