Veel gestelde vragen

Hier is een overzicht van enkele van de meest voorkomende vragen die we krijgen van klanten. Wij hopen dat u de antwoorden op uw vragen zult vinden.  Zo niet, dan kunt u uw vraag naar ons e-mailen, zodat we zo snel mogelijk antwoorden.

Gebruik de “Contact” knop. U kunt het contact formulier op de contact pagina invullen met uw vraag.

 

Vraag: Verminderd de werking van Vivitex in de loop van de tijd?
Antwoord: Nee. De Nexus vezel wordt ingekapseld in polyester en ingeweven in het materiaal en verliest zijn werking niet.

Vraag:  Kan het effect van de infrarode frequentie verminderen na het wassen?
Antwoord: Nee. Producten kunnen worden gewassen normaal 30-40 graden C. Geen wasverzachter gebruiken.

Vraag:  Is infrarode straling gevaarlijk?
Antwoord: Nee. Vanuit het menselijk perspectief gezien, zijn infraroodstralen de meest “natuurlijke” van alle vormen van straling, en is onderdeel van leven gevende stralen van de zon. Infrarode stralen worden continu uitgezonden en geabsorbeerd door al het leven op aarde. Infrarode stralen zullen uitgezonden worden van alle Nexus Energy Source materiaal dat wordt verwarmd door het menselijke of dierlijke lichaam.

Vraag: Waar helpt Vivitex voor?
Antwoord: Klinische ervaring leert dat het gebruik van Vivitex producten gunstig is voor de bloedsomloop, bloeddruk en zuurstoftoevoer naar de spieren en de hersenen. Die ontstekingsprocessen afremt en het niveau van melkzuur vermindert in het lichaam. Voor mensen met spier- en gewrichtspijn, het gebruik van kleding, verband en vellen op basis van Nexus, geven minder pijn en zorgen voor een betere slaap. Voor mensen met artrose en reumatische aandoeningen die om medische redenen geen NSAID’s kunnen gebruiken, de verwerking en het gebruik van dergelijke producten zorgen voor een grote opluchting en herstel.

Vraag: Heeft Vivitex ook bijwerkingen?
Antwoord: Ja. Een product met zulke sterke biologische effecten kunnen een potentieel negatief aspect hebben. Het is vooral in sommige gevallen beschreven en daar moet men zich van bewust zijn:

Verhoogd risico op bloeden, mocht u daar gevoelig voor zijn; omdat Nexus ES de bloedsomloop verbetert en de bloedviscositeit vermindert. U heeft 14 dagen niet goed geld terug garantie, dus probeert u het Nexus ES materiaal eerst 1 uur te dragen en dan langzaam opvoeren. In overleg met uw arts.

Hyperthyreoïdie (overactiviteit van de schildklier); omdat Nexus ES het energiemetabolisme verhoogt in het lichaam. Dit geldt uiteraard niet voor alle mensen maar vooral die er gevoelig voor zijn.

Efficiency van de Medicatie; omdat Nexus leidt tot een goede uitwisseling van stoffen door de celwand en de werking van geneesmiddelen verhoogt. Men kan dus hetzelfde effect bereiken met kleinere doses. En dat is weer beter voor de maag en uw organen. Doe dit allemaal in overleg met uw arts.

Lage bloeddruk; omdat een uitbreiding van de bloedvaten kan leiden tot bloeddrukdaling duizeligheid en hoofdpijn ten gevolge (zelfde als voor bestraling met IR-A). In dergelijke gevallen moet u de producten gebruiken in overleg met een arts.

Vraag:  Hoe snel werkt Vivitex?
Antwoord: Voor acute letsels, krampen, brandwonden, ontsteking en pijn na een operatie, enz., resultaat binnen enkele minuten. Door chronische pijn / ziekte het enkele dagen en soms weken kan duren.

Binnen de eerste 3 dagen na operatie of letsel zal de pijn 25% verminderen en tot 60% na 8-10 dagen.

Vraag: Zal ik volledig herstellen?
Antwoord: Als je ervaart dat het probleem verdwijnt, betekent dat gebruikers zelf ervaren dat de klachten zijn verdwenen. Dat betekent niet noodzakelijk dat de ziekte is genezen in de medische zin. De vezel kan bijvoorbeeld niet de cellulaire genen wijzigen. Daarom zullen erfelijke ziekten niet echt verdwijnen door onze vezels. Toch voelen velen zich beter en zullen de opvallende symptomen van de ziekte verlichten of in sommige gevallen zelfs beëindigen.

Vraag:  Hoe vaak moet ik Vivitex gebruiken?
Antwoord: Door pijn en ontsteking gebruik Vivitex dagelijks. Na één tot twee weken, kan het product ook alleen ’s nachts gebruikt worden. Te gebruiken; voor, tijdens en na de activiteit, reizen en ‘s nachts. Niet ‘s nachts gebruiken mocht u er onrustig door slapen. Bij chronische ziekten; continu (dag en nacht). Verwerkingstijd: minimaal 2 weken.

Vraag: Kan ik stoppen met het gebruik van pijnstillers?
Antwoord: Met Vivitex behandelde u de oorzaak van de pijn. Het immuunsysteem van het lichaam wordt geactiveerd tot 8 keer meer dan enige andere vorm van behandeling. Behandeling met Vivitex duurt iets langer dan met medicijnen. Alleen wanneer uw pijn minder is en er verbetering optreedt kunt u alleen stoppen met pijnstillers in overleg met uw behandelende arts.

Vraag:  Kan ik stoppen met het gebruik van ontstekingsremmers?
Antwoord: Met behulp van Vivitex wordt de ontsteking en pijn gedempt / verwijderd. Dit gebeurt doordat de vezel de concentratie van calciumionen in de celmembranen verhoogt, waardoor extra actieve zuurstof als reactie tot tien keer sneller het transport van zuurstof door het celmembranen stuurt. Ook breekt Vivitex de watermoleculen in clusters en draagt ​​bij tot de ontgifting van het bloed. Voor het stoppen of minderen met het gebruik van ontstekingsremmende geneesmiddelen naast Vivitex kan alleen beoordeeld worden door de individuele persoon en in overleg met een arts.

Vraag:  Kan ik Vivitex gebruiken na de operatie?
Antwoord: Verzamelde gegevens tonen een statistisch significant verschil tussen de beide proefgroepen gedurende de herstelfase na b.v. een knie operatie. Patiënten in de Vivitex groep laten een snellere “normalisering” in het b.v. geopereerde been zien door middel van een verbetering van doorbloeding en oxygenatie. Vivitex omschreven producten in de rapporten gepubliceerd door Minerva, medische. We hebben documentatie / publicaties op de Minerva website verzameld waar Nexus (Vivitex) wordt gedefinieerd als HIGH TECHNOLOGY MEDICAL SYSTEMS. De producten zullen van groot belang zijn voor de toekomstige behandeling door het opnemen van Nexus ES na een chirurgische ingreep. 

Vraag: Kan ik Vivitex gebruiken tijdens de zwangerschap?
Antwoord: Er is geen gevaar voor baby of moeder. Het versterkt zelfs de kinderen en moeder.

Vraag: Wat zeggen andere gebruikers over Vivitex?
Antwoord: Vivitex wordt nu door meer dan 50.000 mensen in Noorwegen gebruikt (sinds 2004). De overgrote meerderheid is zeer tevreden en bevelen de producten bij hun familie, vrienden en collega’s aan. In Italie en Engeland worden de Nexus ES producten ook veelvuldig gebruikt. Wij zijn in Nederland, op het moment dat wij deze FAQ maken, 1 maart 2015, een pionier. Maar dat zal snel veranderen. 😉

Vraag:  Is er documentatie over de afgeronde testen?
Antwoord: Ja, er is veel bewijs van een reeks testen die in Italië afgerond zijn omdat Vivitex daar geproduceerd wordt. De 19 PDF’s kunnen op aanvraag doorgemaild worden.

5 reacties

 1. Hallo Lucien,

  Ik was de testen vergeten. Bij dezen.
  Hier is de link want de email kwam terug. 11 mb 😉

  http://infraroodkleding.nl/wp-content/uploads/2015/01/totaaloverzicht-studies-Nexus-ES.pdf

  Alle andere informatie vind je op onze website.

  Heb je nog vragen dan beantwoord ik die graag of per telefoon of e-mail.


  Met gezonde groet,
  With healthy greetings,

  John Kruithof
  Representative CHIMAR s.r.l.
  Bergamo Italy
  VIVITEX Nederland
  Runde ZZ 3
  7881 HL Emmer-Compascuum
  Mobiel: 0031-(0)6-41 53 99 88
  Mobiel: 0031-(0)6-43 24 02 74
  http://www.infraroodkleding.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *